За нас

Sole Mio е марка, която предлага висококачествени хранителни продукти с невероятен вкус, благодарение на използването на най-чистите качествени съставки и традиционно изработване.

Марката е представена на българския пазар през 2017 година. Sole Mio предлага широка гама от продукти както за домашно приготвяне, така и за ресторанти: спагети, макарони пене, фарфале, фусили, фиде, кускус, лазаня и др. Sole Mio се стреми да отговори на изискванията на своите клиенти, така че освен макаронени изделия, предлага и класически италиански сосове, с чиято помощ приготвяте още по-апетитни спагети и макарони.

Основните принципи, на които Sole Mio залага, са: традиции, иновации, качество и вкус. Sole Mio създава съвременна паста, комбинираща хармонично класическия вкус с иновативните методи на производство, така че днес можете да се насладите дори на спагети с новаторска квадратна форма, както и продукти Express, готови само за 4 минути!

Добрата храна е един от компонентите на щастливия живот и ключът към доброто здраве, затова Sole Mio създава нов стил в балансираното и здравословно хранене, а насладата от добре подготвените ястия ще направи Вас и Вашите близки наистина щастливи. След като опитате продуктите Sole Mio, с удоволствие ще ги наречете „Слънцето на моята трапеза“.

Всеки от нас често се нуждае от вдъхновение, когато обмисля какво да приготви за себе си и за семейството. Ето защо ние непрекъснато добавяме нови рецепти и полезни статии, свързани с вкусното и здравословно хранене. Мисията на Sole Mio е да внася радост в дома и да поражда наслада от превъзходния вкус, съчетан с качествените съставки на пастата.

Опитайте Sole Mio спагети и макарони и споделете Вашите отзиви или просто се свържете с нас, използвайки удобната форма за контакт. Ще се радваме да получим отзивите Ви и да разберем кои са Вашите фаворити.