Насладете се на неустоими макарони от подбрани сортове твърда пшеница! Те не се слепват при готвене и се отличават с отлични вкусови качества. Продуктите на Sole Mio са приготвени от професионалисти по традиционна рецепта. Съчетават се чудесно с различни сосове и съставки и са подходящи както за основно ястие, така и за зареждаща и апетитна салата.

Sole Mio произвежда вкусна паста за всички вас и хората, които са ви скъпи. Изберете продукти с различни форми и размери, сред които: пене, фарфале, фусили, талиатели и други. Обядът и вечерята са вкусни и здравословни, когато приготвиш качествени макарони по любима рецепта. Пастата е страхотна идея за хората, които водят динамичен начин на живот или тези, които са влюбени в италианската кухня. Има различни видове макарони, които си струва да пробвате, защото всеки вид се комбинира по интересен начин със зеленчуци, месо и други продукти.

Почти всички макарони на Sole Mio са подходящи и за вегани, тъй като в състава им влизат единствено грис от 100 % твърда пшеница, както и вода. Времето за приготвяне е обозначено на опаковката на всеки продукт, като то е между 4 и 12 минути. Ако търсите вдъхновение за това, което ще поставите на трапезата, разгледайте нашия блог, където качваме рецепти за макарони и спагети.