Един от най-популярните видове паста, който се отличава със своята тънка цилиндрична форма и голяма дължина. Да приготвиш спагети не е особено трудоемко, а резултатите са повече от впечатляващи, когато подбереш правилните съставки.  Sole Mio предлага няколко вида от тази апетитна паста, като всички те са направени от твърда пшеница.

Това е изключително важно, защото тези изделия не се слепват лесно и са по-здравословни от обикновените. Съдържат високо количество фибри, протеини и Витамин B, а освен това са сред храните, които са с нисък гликемичен индекс.

Вкусните спагети на Sole Mio са готови за няколко минути, като на опаковката на всеки продукт присъства указание колко време е нужно, за да е готов. Съветваме ви да не ги варите твърде дълго, защото готовото ястие трябва да бъде ал денте.

Заети сте и вечер трудно успявате да приготвите вечерята в желания час? Пробвайте спагети Express, те са готови само за 4 минути, което ще спести много време в кухнята, а резултатът е повече от впечатляващ. Перфектно решение за ястие, с което да зарадвате семейството – бързо, здравословно и апетитно.

Предлагаме да пробвате и спагети Quattro, те са с иновативна форма, която позволява на соса да се задържи по-дълго върху тях. Чудите се дали тази паста е подходяща и за вегани? Спокойно може да им поднесете спагети Sole Mio, a вдъхновение за рецепти разгледайте в блога към нашия сайт.