За нас

Sole Mio е марка, която предлага висококачествени хранителни продукти с невероятен вкус, благодарение на използването на най-чистите качествени съставки и традиционно изработване.

Марката е представена на българския пазар през 2017 година. Sole Mio предлага широка гама от паста продукти както за домашно приготвяне, така и за ресторанти: спагети, макарони пене, фарфале, фусили, фиде, кускус, лазаня и др. Освен макаронени изделия, Sole Mio предлага и класически италиански сосове, включително такива без глутен, както и сухари, като по този начин предлага удобство и вкус, независимо дали става дума за ежедневните хранителни нужди на семейството, за специални поводи или за професионалната кухня.

Основните принципи, които ние от Sole Mio следваме са традиция и иновация, качество и вкус. В Sole Mio създаваме съвременна паста, комбинираща хармонично класическия вкус с иновативните методи на производство, така че днес можете да се насладите дори на спагети с уникална квадратна форма, както и продукти Express, готови само за 4 минути!

Нашите класичекси сосове за паста са създадени в Италия по оригиналните рецепти от регионите, от които произлизат и произведени в модерни условия, следвайки последните иновации при запазването на хранителните свойства на различните съставки и тенденциите в здравословното хранене. Така вие получавате традиционен домашен вкус, с който да направите впечатляващо и здравословно ястие за минути.

Още един пример за философията ни, приложена на практика, са сухарите Sole Mio, произведени от най-висококачествена пшеница по технология, взаимствана от домашното приготвяне. Сухарите Sole Mio се прeдлагат в удобни, красиви и модерни опаковки, които ги запазват хрупкави и свежи по-дълго време. Така вие винаги имате нещо вкусно и здравословно за похапване до себе си. 

Добрата храна е един от компонентите за щастлив живот и ключът към доброто здраве, затова Sole Mio създава нов стил в балансираното и здравословно хранене, а насладата от добре подготвените ястия ще направи Вас и Вашите близки наистина щастливи. След като опитате продуктите Sole Mio, вие със сигурност ще се съгласите с нашето обещание: „Слънцето на моята трапеза“.

Всеки от нас често се нуждае от вдъхновение, когато обмисля какво да приготви за себе си и за семейството. Ето защо ние непрекъснато добавяме нови рецепти и полезни статии, свързани с вкусното и здравословно хранене. Мисията на Sole Mio е да внася радост в дома и да поражда наслада от превъзходния вкус, съчетан с качествените съставки.

Опитайте паста, сосове и сухари Sole Mio и споделете Вашите отзиви или просто се свържете с нас, използвайки удобната форма за контакт. Ще се радваме да получим отзивите Ви и да разберем кои са Вашите фаворити!