Един от най-популярните видове паста, който се отличава със своята тънка цилиндрична форма и голяма дължина. Да приготвиш спагети не е особено трудоемко, а резултатите са повече от впечатляващи, когато подбереш правилните съставки.  Sole Mio предлага няколко вида от тази апетитна паста, като всички те са направени от твърда пшеница.

Това е изключително важно, защото тези изделия не се слепват лесно и са по-здравословни от обикновените. Съдържат високо количество фибри, протеини и Витамин B, а освен това са сред храните, които са с нисък гликемичен индекс.

Вкусните спагети на Sole Mio са готови за няколко минути, като на опаковката на всеки продукт присъства указание колко време е нужно, за да е готов. Съветваме ви да не ги варите твърде дълго, защото готовото ястие трябва да бъде ал денте.

Заети сте и вечер трудно успявате да приготвите вечерята в желания час? Пробвайте спагети Express, те са готови само за 4 минути, което ще спести много време в кухнята, а резултатът е повече от впечатляващ. Перфектно решение за ястие, с което да зарадвате семейството – бързо, здравословно и апетитно.

Предлагаме да пробвате и спагети Quattro, те са с иновативна форма, която позволява на соса да се задържи по-дълго върху тях. Чудите се дали тази паста е подходяща и за вегани? Спокойно може да им поднесете спагети Sole Mio, a вдъхновение за рецепти разгледайте в блога към нашия сайт.

Насладете се на неустоими макарони от подбрани сортове твърда пшеница! Те не се слепват при готвене и се отличават с отлични вкусови качества. Продуктите на Sole Mio са приготвени от професионалисти по традиционна рецепта. Съчетават се чудесно с различни сосове и съставки и са подходящи както за основно ястие, така и за зареждаща и апетитна салата.

Sole Mio произвежда вкусна паста за всички вас и хората, които са ви скъпи. Изберете продукти с различни форми и размери, сред които: пенефарфалефусили, талиатели и други. Обядът и вечерята са вкусни и здравословни, когато приготвиш качествени макарони по любима рецепта. Пастата е страхотна идея за хората, които водят динамичен начин на живот или тези, които са влюбени в италианската кухня. Има различни видове макарони, които си струва да пробвате, защото всеки вид се комбинира по интересен начин със зеленчуци, месо и други продукти.

Почти всички макарони на Sole Mio са подходящи и за вегани, тъй като в състава им влизат единствено грис от 100 % твърда пшеница, както и вода. Времето за приготвяне е обозначено на опаковката на всеки продукт, като то е между 4 и 12 минути. Ако търсите вдъхновение за това, което ще поставите на трапезата, разгледайте нашия блог, където качваме рецепти за макарони и спагети.