песто сосове за паста

Имаме специална новина за всички истински почитатели на вкусната паста! Sole Mio разработи още два продукта, които ще допринесат за насладата на Вашата трапеза. Съвсем скоро ще можете да опитате новите сосове за паста, които карат всеки да каже „Мммм!“, вкусвайки от ястието. Представяме Ви звездите на кулинарния ни подиум – песто Дженовезе и песто Росо. Това са бурканчета щастие, чиито съдържания придават допълнително вкус на всяка чиния с паста.

Какво прави продуктите толкова специални? Новите сосове за паста на Sole Mio са произведени от първокласни продукти и са здравословно и вкусно решение за цялото семейство. И в двата се съдържа песто, като разликата е в някои съставки. Така например свежият Дженовезе се приготвя със зехтин Extra Virgin и пресен босилек. Сос Росо не съдържа глутен и също така е с изкусително песто, но тук има добавени домати. Изключително ароматно, приятно и питателно допълнение към Вашето меню. Изброените сосове за паста на Sole Mio са произведени в Италия и напълно удовлетворяват очакванията и на най-взискателните. Компромис с качеството е нещо, което брандът не прави, затова всяка хапка е върховно удоволствие!

Новите сосове за паста с песто, които Sole Mio предлага, са замислени и реализирани, за да улеснят всички, които обожават спагети и макарони. Те са подходящи както за начинаещи готвачи, така и за хората с богат кулинарен опит. С тяхно съдействие обядът или вечерята Ви придобиват завършени и съвършени визия и вкус!