Cellentani and Whole grain spaghetti

Вкусно, здравословно, разнообразно – три думи, с които можете да асоциирате продуктите на Sole Mio. Затова с много радост споделяме, че вече може да се насладите на два нови вида паста от бранда – Челентани и пълнозърнести спагети! С тях продуктовата гама се разраства, за да опитате още страхотни предложения от Sole Mio.

Вкусните Челентани са с интересна форма, наподобяваща извивките на тирбушон. Те са идеални както за салата, така и за основни ястия. Заради специфичните си извивки задържат перфектно соса върху своята повърхност и доставят върховно удоволствие! Освен това новите Челентани Sole Mio са от серията Express – абсолютно готови само за 4 минути.

Вече имате възможност да хапвате и пълнозърнести спагети, които се предлагат в опаковки по 500 грама всяка. Необходими са 7 минути, за да бъдат “ал денте” и да приготвите неустоимо ястие с тяхно участие.

С добавянето на Челентани и пълнозърнести спагети към своя асортимент, Sole Mio удовлетворява желанията и вкусовите предпочитания на хората, които търсят качествена паста от 100 % твърда пшеница. Опитайте продуктите и споделете с обичаните хора вкуса, който винаги очарова!