sauces

Обичате ли вкусна и добре приготвена паста? За да бъде Вашето ястие още по-апетитно, Sole Mio разработи нови продукти, които ще внесат допълнително радост на Вашата трапеза. Съвсем скоро ще може да се насладите на новите ни сосове, с чиято помощ спагетите и макароните стават още по-вкусни.

Новите сосове на Sole Mio са три вида – класически Неаполитана, ароматен Базилико и пикантен Арабиата. Те са на доматена основа и са перфектно допълнение към Вашето блюдо. Не съдържат оцветители и консерванти,  произведени са от свежи и пресни  съставки и придават на сосовете истински домашен вкус. Всяка паста се нуждае от качествен сос, който придава неповторим вкус на приготвената храна. Новите продукти на Sole Mio се произвеждат в Италия и са създадени за ценителите на качествените спагети и макарони.

В различните сосове се съдържат: доматено пюре, лук, моркови, босилек, червени чушки, чили и зехтин. Пробвайте и преценете кой от продуктите се доближава максимално до личния Ви вкус, но сме убедени, че и трите варианти ще Ви допаднат! За повече вдъхновение може да погледнете нашите рецепти – там ще откриете интересни идеи за обяд или вечеря, с които да зарадвате приятно цялото семейство.

Новите сосове за паста на Sole Mio са поредната крачка на бранда в посока създаване на качествени продукти за почитателите на италианската кухня. Припомняме, че съвсем скоро бяха пуснати на пазара лазаня и талиателимакарони от подбрани сортове твърда пшеница.